Friday, February 17, 2012

Kalau aku dapat second batch....

Assalamualaikum :)

Aku kerja petang hari ni, nak update blog jap. Hahaha. Short update ja ;)


PENGUMUMAN! PENGUMUMAN!

Tarikh Latihan PLKN

Siri 9/2012 :
Kumpulan 1 : 1 Jan 2012 - 17 Mac 2012
Kumpulan 2 : 1 Mei 2012 - 14 Jul 2012
Kumpulan 3 : 9 Sept 2012 - 29 Nov 2012


Damn! PLKN selalu nak bagi aku sakit hati =,='

Sebelum ni aku expect dapat first batch, dah terima kenyataan tak boleh kerja, tengok-tengok dapat second or third batch. Now, second batch bulan mei pulak! Nasib baik aku tak hantar resign letter lagi kat bos! Aku plan nak berhenti kerja tengah bulan 3 sebab agak-agak PLKN awal bulan 4 =,='


Kalau aku dapat second batch, aku sambut birthday dalam kem. Yayyyyy! mandi tepung dengan telur apa kat sana =,=' haha.


Kalau aku dapat second batch, aku diterima masuk U, then aku kena postpone la PLKN. Alaaaaa, baru semangat nak masuk PLKN, hancur hatiku =,='


Kalau aku dapat second batch, aku boleh kerja lama lagi, duit masyuk lagi, shopping banyak lagi! Yayy! Haha. Ehem, boleh cuci mata banyak-banyak lagi. Hehehehe. :P


Kalau aku dapat second batch, aku boleh join Annual Dinner PEACE Collections kat Cameron Highlands! Yayyyyyyyyyyyy! Tak sabar nak bagitau kat kakak yang in charge kat branch aku. Weee~ Cameron Highlands, see you in April! 

Sekian sahaja dari aku, nak siap pergi kerja, see you olls later ;)

14 comments:

  1. hensem gila..haha
    nak strawberi..lololo:))

    ReplyDelete
  2. wooww..untung laaa dpt pegi plkn..
    xsume dpt chance mcm tu.^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa, masalahnya dapat second batch, time tu mesti dah further study, kena postpone plkn pulak, haih --'

      Delete
  3. huhu..xpernah pegi PLKN. baik2 kat sane nnt bulan 5 nnt:)

    ReplyDelete
  4. cute laa...he3...pegi plkn elok2...
    akak xlps he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute? haha. Insya-Allah, selamat pergi, selamat balik :)

      Delete
  5. untung la dpt p plkn... dlu kite nk pegi tp xdpt tawaran..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho, kenapa tak apply? bukan boleh apply ka? ;)

      Delete
  6. waaaa kite tak dapat pon dulu.. wuwuuw

    cayokkk :D

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. lahhh, nape? awak tak dapat? apply la awak ;)

      Delete